Simon Lévelt opent pilotwinkel in Amsterdam

Datum: september 5, 2017

De Simon Lévelt vestiging aan de Ferdinand Bolstraat wordt – letterlijk – de proefwinkel voor de nieuwe formule. In de vernieuwde winkel staat beleven centraal. De klant wordt meegenomen op koffie- en theeavontuur en krijgt de vrijheid om te proeven en te experimenteren.

In het nieuwe winkelconcept komt het credo van Simon Lévelt: Proef de wereld. Verrijk je smaak. op verschillende plekken terug. Naast een ruim aanbod koffie en thee van over de hele wereld, zijn er speciale proeftafels ontwikkeld waar klanten zelf aan de slag kunnen met zetmethodes die ze nog niet zo goed kennen.

Daarnaast wordt de winkel ook onder handen genomen. Het nieuwe interieur is gemoderniseerd. Lichte, heldere kleuren voeren de boventoon en er is gekozen voor een meer natuurlijke look & feel.

Nieuwsgierig geworden? Simon Lévelt nodigt je van harte uit om vanaf 9 september een kijkje te nemen bij de winkel aan de Ferdinand Bolstraat 154 in Amsterdam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.