SilverLine zoekt franchisenemer voor Den Haag

Datum: december 24, 2014

Wil je zelfstandig ondernemen maar met behulp van professionele ondersteuning? Heb je een grote affiniteit met motoren en auto’s? En wil jij van je hobby je werk maken? Lees dan verder!

Het succes van SilverLine Motor- en Cabrioverhuur is vertaald naar een franchiseformule. We maken het je nu wel heel erg makkelijk, want onze bestaande vestiging in Den Haag is voor seizoen 2015 beschikbaar voor overname!

Interesse? Kijk voor meer informatie op onze website of bel met dhr. Mark Stroop op 030-2943515. Je kunt ook een mail sturen met jouw contactgegevens en motivatie naar: m.stroop@silverline.nl

 

(Advertorial)

SilverLine motor- en cabrioverhuur zoekt franchisenemer voor overname van de vestiging Den Haag. Bron: FranchiseFormules.NL 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.