Shoeby groeit en zoekt ondernemers in heel Nederland

Datum: juni 19, 2012

Shoeby is dé snelst groeiende, trendy en betaalbare modeformule in Nederland. Er zijn nu ruim 230 winkels in Nederland en 5 in België en we blijven sterk groeien.

Bij Shoeby sta je er niet alleen voor. Bij het opzetten en succesvol maken van jouw fashion store kun je rekenen op de ondersteuning van ons enthousiaste en deskundige franchiseteam. Als franchisenemer bij Shoeby ben jij het gezicht van jouw fashion store. Je bent klantgericht, daadkrachtig en hebt ondernemerstalent.

Er zijn met name mogelijkheden voor ondernemers in: Aalsmeer, Alblasserdam, Bennekom, Bladel, Borne, Culemborg, De Bilt, Doorn, Driebergen, Eindhoven Vaartbroek, Eindhoven Meerhoven, Geldermalsen, Glanerbrug, Heesch, Hoogerheide, Kampen, Leeuwarden, Maarssen, Maassluis, Monster, Oirschot, Oss, Pijnacker, Puttershoek, Sint-Oedenrode, Uithoorn, Veghel, Veldhoven, Werkendam en Zoetermeer.

Reageer nu!
Ben jij een commercieel (fashion) talent en wil je ondernemen met de Shoeby-formule? Vul dan direct onderstaand aanvraag-formulier in voor meer informatie.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.