Shoeby bijeenkomst wegens succes herhaald

Datum: november 20, 2012

Op dinsdag 13 november jl. organiseerde fashionketen Shoeby in de winkel in Zwolle een franchisebijeenkomst. Binnen mum van tijd stond de winkel vol mensen die hun passie voor mode en retail willen omzetten in zelfstandig ondernemerschap. Zij kregen alles te horen over de modeketen en de mogelijkheden die Shoeby voor franchisenemers biedt. Vanwege het groot aantal aanmeldingen uit het hele land organiseert Shoeby op dinsdag 27 november een extra bijeenkomst in Etten-Leur.

Met 250 winkels is Shoeby één van de snelst groeiende moderetailketens in Nederland. Shoeby winkels zijn te vinden op makkelijk toegankelijke locaties in kleinere plaatsen of wijkcentra van de grotere steden. De klant vindt er snel wisselende, trendy en betaalbare kledingcollecties voor het hele gezin. Door de uitmuntende klantgerichte service en de slimme marketingstrategie bouwt elke winkel een trouwe, eigen klantenkring op.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_20_november_2012.htm#shoebyfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.