Sanidrõme benoemt showroom van het jaar

Datum: juni 10, 2012

Coöperatief Sanidrõme heeft voor de tweede keer de Sanidrõme Showroom van het Jaar gekozen. Dit initiatief is ontstaan uit de wens om de bij Sanidrõme aangesloten leden extra te motiveren om hun bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Sanidrõme werden de bijbehorende bokaal en bloemen uitgereikt aan Ria van de Ven en Stijn Boerboom.

De belangrijkste meetpunten waarop alle Sanidrõme showrooms tussen juli 2011 en mei 2012 zijn beoordeeld, zijn: voldoen aan Sanidrõme kernassortiment, toepassen Sanidrõme huisstijlelementen van lichtreclame tot bedrijfswagenpark, uitstraling en verzorging showroom en de mate van betrokkenheid bij de vereniging Sanidrõme.

De gelukkige winnaars.Sanidrõme van de Ven kwam na de metingen, gebaseerd op de totale performance, als sterkste uit de bus. Fa. van de Ven heeft aan de bakermat gestaan bij de oprichting van de vereniging Sanidrõme. De afgelopen 19 jaar dat Sanidrõme bestaat hebben ze op tal van fronten bijgedragen aan het succes van de formule. Naast een showroom die als een voorbeeldfunctie wordt beschouwd, is Ria van de Ven lange tijd voorzitter geweest van het bestuur en momenteel lid van de assortimentscommissie. Frans van de Ven is lid geweest van de reclamecommissie, en dochter Ellen is lid van de communicatiecommissie.

Bron: Coöperatief Sanidrõme

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.