Samenwerking Vitaminstore en Vivonline

Datum: september 25, 2014

Vitaminstore en gezondheidsplatform Vivonline van Vivian Reijs gaan een partnership aan om de Nederlandse consument te stimuleren om nog gezonder en vrolijker door het leven te gaan. Vitaminstore heeft inmiddels 27 winkels in Nederland en is online marktleider. Achter de schermen zijn deze twee partijen al enige tijd samen betrokken bij het leveren van hoogwaardige gezondheidsproducten. De samenwerking komt dan ook niet uit de lucht vallen.

“Door officieel met elkaar een partnership aan te gaan kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn”, zegt Alain Vermeulen managing director. “Vivian maakt al tijden ontzettend leuke informatieve video’s op haar website www.vivonline.nl en vanaf heden worden deze ook gemaakt voor Vitaminstore. Daarnaast gaat Vivian in haar webshop ook meer producten verkopen, onder andere die van het hoogwaardige Vitaminstore Private label.” 

Een ander onderdeel van de samenwerking is dat het ‘Viv Loves It’ keurmerk bij Vitaminstore op een aantal producten komt te staan. Het keurmerk is van Vivian en staat op producten die haar persoonlijke voorkeur hebben. Vivonline.nl is opgericht door Jitte Milder en tv-presentatrice, gediplomeerd voedingscoach en hormoontrainer Vivian Reijs. Het platform wil mensen stimuleren om meer te bewegen, positiever te denken en verantwoorde en gezonde keuzes te maken. Vivian vertelt dat het ‘Viv Loves It’ keurmerk daar een handje bij moet helpen. “Het keurmerk staat opVitaminstore en gezondheidsplatform Vivonline van Vivian Reijs gaan partnership aan. Bron: FranchiseFormules.NL producten waar wij 100% achter staan. Producten die kwaliteit bieden, passen binnen onze visie en dragen bij aan een gezonde levensstijl.”

Vivian Reijs straalt op de cover van het prachtige lifestyle blad: Vitaminmagazine. Ook dit is onderdeel van de samenwerking, evenals een speciale juice die Vivian elk seizoen kiest als haar keuze. Wie gezond wilt leven, en dan bijvoorbeeld de lifestyle van Vivian volgt kan nu bij Vitaminstore terecht voor de beste gezondheidsproducten, persoonlijk geadviseerd door Vivian! 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.