Samenwerking Thexton Armstrong & Straetus

Datum: april 4, 2017

Bedrijven gezond maken, bedrijfsprocessen verbeteren, debiteurenbeheer optimaliseren, grip op uw eigen geld krijgen en winstlekkages dichten. Het zijn doelen die Anton Erich van Thexton Armstrong (op foto beneden rechts) en Richard Sommer eigenaar van Straetus Incasso IJsselstreek samen nastreven bij onze cliënten en waar wij vanuit onze professie bovenmatig in zijn geïnteresseerd.

In oktober 2014 kwamen Anton en Richard destijds met elkaar in contact aangezien beide waren aangesloten bij BNI Aquila te Deventer. BNI is een netwerk waarin ondernemers hun eigen netwerken openstellen om elkaar “warme” zakelijke aanbevelingen te geven en samen op positieve wijze extra omzet te genereren.

Doordat Thexton Armstrong & Straetus dezelfde zakelijke raakvlakken hebben zoek je elkaar toch sneller op en tracht je de juiste verdiepingsslag te maken om te zien wat zij voor elkaar konden betekenen.

Die samenwerking hebben beide partijen afgelopen periode als zeer prettig ervaren, het is goed om enthousiaste kundige relaties in je omgeving te hebben die wederzijds iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo heeft Richard een aantal opdrachtgevers mogen verwelkomen via Anton Erich om ze bij te staan op het gebied van debiteurenbeheer en het incasseren van hun openstaande vorderingen. Daarnaast is Anton sinds 2017 actief binnen Straetus IJsselstreek om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en Richard als ondernemer beter te laten presteren en dat beveelt Richard elke ondernemer van harte aan.

De samenwerking tussen Thexton Armstrong & Straetus, die inmiddels landelijk wordt opgezet, is een goede en prettige samenwerking die er voor zorgt dat het MKB in de regio nog beter wordt geadviseerd, kan doorgroeien om zijn doelen daadwerkelijk te behalen en de financiën op orde heeft! 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.