Samenwerking Europcar en Novotel Amsterdam

Datum: april 15, 2015

Europcar en Novotel Amsterdam zijn begin april officieel een samenwerking aangegaan. Europcar verwacht met deze unieke samenwerking en uitbreiding nieuwe klantengroepen te kunnen bedienen en Novotel kan haar klanten een uitstekende aanvullende service bieden. Of het nu gaat om zakenreizigers, vakantiegangers of klanten uit de omgeving, door de hoge servicegerichtheid van de medewerkers van Europcar en Novotel kan er voor elke mobiliteitsbehoefte een bijpassende oplossing worden geboden.

Branches vervagen, retail meets hospitality. Met deze samenwerking laten we zien welke co-creatie tot stand komt wanneer je de klant/gast centraal stelt. Alle gemakken van vervoer en verblijf op één adres. Tevens is het mooi om te zien dat we de wereldwijde partnership tussen Accor en Europcar door dit initiatief op lokaal niveau een gezicht kunnen geven. De samenwerking met Europcar gaat heel prettig en natuurlijk, we delen hetzelfde gastvrijheids-DNA”, aldus Dirk Beljaarts, Algemeen Directeur Novotel Amsterdam City.Dirk Beljaarts, Algemeen Directeur Novotel Amsterdam City (links)  en Mark Dijkstra, Algemeen Directeur Europcar (rechts). Bron: FranchiseFormules.NL

Mark Dijkstra, Algemeen Directeur Europcar kijkt ook uit naar de samenwerking: “Accor en Europcar zijn al jarenlang partners. Het is mooi om te zien dat wij door beiden de klant centraal te stellen tot deze samenwerking zijn gekomen. De ambities van Novotel Amsterdam City en Europcar sluiten prima op elkaar aan. Wij zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking!”


Over Novotel Amsterdam City

Novotel Amsterdam City is het grootste 4 sterren vergader-hotel in de Benelux binnen de Accor hotelketen. Het hotel heeft 610 kamers voorzien van alle gemakken anno 2015 (minibar, kluisje, koffie/thee faciliteiten) en maar liefst 1200m2 vergaderruimte. Het hotel heeft een frisse en moderne look & feel.

Gelegen op 400 meter van Amsterdam RAI station (trein, tram, metro), op 1 km van de Zuidas, aan de Ring A10 (Schiphol is 10 minuten rijden) en met 122 eigen parkeerplaatsen heeft het hotel een goede bereikbaarheid met openbaar en eigen vervoer. Direct naast het Amstel Park gelegen en aan de snelweg met goede verbindingen maakt dit hotel ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Het hotel heeft haar eigen conferentiecentrum met totaal 1200m2 vergaderruimte welke helemaal flexibel in te richten is.

Ontspanning is zeker ook mogelijk in de fitness en sauna (beiden gratis voor alle gasten) en kan er een hapje of een drankje genuttigd worden in het internationale restaurant.
WIFI is gratis in het gehele hotel.

Over Europcar

Europcar is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten.

De klanten van Europcar zijn divers; zowel zakelijk als particuliere klanten. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk, waar vandaan zij een groot aantal voertuigen verhuurt bestaande uit diverse personen-, bestel- en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige en elektrische auto’s vallen.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.