Samenwerking Doppio Espresso en de Nederlandse Spoorwegen

Datum: april 5, 2016

Doppio Espresso is een leuke samenwerking aangegaan met de Nederlandse Spoorwegen. Samen hebben ze een speciale actie opgezet via de Spoordeelwinkel. In dé webwinkel voor dagjes uit in Nederland koop je nu heel voordelig een dagretour door heel Nederland inclusief koffie en appelgebak bij Doppio Espresso.

Met dit arrangement reis je voor slechts € 21,- heen en weer naar de stad van jouw keuze en geniet je bovendien van koffie en gebak bij Doppio Espresso. Dé kans om met vrienden leuke dingen te gaan doen, met je zus een museum te bezoeken of gewoon lekker te gaan shoppen. Aan jou de keus!

De espressobarketen wil mensen graag laten genieten en doet graag iets extra’s voor haar gasten. Bovendien wil ze iedereen kennis laten maken met de Doppio-beleving en -kwaliteit. Door deze actie hoopt Doppio mensen die nog onbekend zijn met Doppio te bereiken en nieuwe fans te creëren.

Meer informatie over de actie vind je hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.