Samenwerking Délifrance en Kwalitaria

Datum: november 11, 2012

De franchise-organisaties van Délifrance en Franchise Friendly Concepts (FFC) gaan samenwerken. Kwalitaria is één van de franchiseformules van FFC. De komende maanden zal in een aantal Kwalitaria vestigingen een Délifrance shop-in-shop worden geopend. In deze Délifrance shop-in-shops zullen vers afgebakken en voor het oog van de gast belegde baguettes en croissants worden verkocht. Daarnaast zal een selectie van Franse zoete en hartige lekkernijen worden aangeboden.

Antonio Stroes (links) van FFC en Ruud van Erp van Délifrance tekenen het contract.Voor Délifrance betekent de samenwerking met FFC een uitbreiding van het aantal franchise-outlets van het Franse restaurantconcept en verdere vergroting van de zichtbaarheid van het merk. De franchiseformule van Délifrance telt momenteel 63 restaurants en 110 corners (voornamelijk in pompstations) in Nederland. FFC heeft een aantal franchiseconcepten, met onder andere meer dan 100 Kwalitaria-restaurants. In deze restaurants worden onder andere snacks, hamburgers, dranken en salades verkocht. Voor Kwalitaria betekent de toevoeging van een Délifrance shop-in-shop een verbreding van het productaanbod.

De opening van de eerste Kwalitaria-vestiging met een Délifrance shop-in-shop staat gepland voor begin december 2012 in Amersfoort bij Kwalitaria Emiclaer. U wordt hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Over Kwalitaria
Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland. Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen.

Over Délifrance
DélifranceDélifrance is 35 jaar wereldwijd marktleider in kwalitatief Frans brood. In Nederland is Délifrance vooral bij de consument bekend door de Délifrance franchise-formule die sinds 1984 bestaat. Het Délifrance concept onderscheidt zich door een eigentijdse uitstraling en Franse beleving door producten die bereid zijn volgens authentiek Franse recepturen. De producten worden dagelijks vers afgebakken en ter plekke voor de gast bereid. Délifrance telt nu 173 outlets (restaurants en corners).

Bron: FFC / Délifrance

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.