SABMedia nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak

Datum: mei 23, 2018

De Adviestak van FranchiseFormules.NL heeft onlangs weer een nieuwe businesspartner aangesloten: SABMedia uit Naarden. Daarmee versterkt het samenwerkend ondernemersverband haar activiteiten en dienstverlening voor franchiseformules. SABMedia, vertegenwoordigt door dhr. Niels Rehe (op foto rechts, links Managing Partner Jan-Piet Broersma) is expert op het gebied van Local Store Marketing en helpt franchisegevers en franchisenemers met:

  • Inzicht én inbreng krijgen in de lokale activiteiten;
  • Grip op het lokale marketingbudget;
  • Eenduidigheid in uitingen;
  • Traffic genereren;
  • Ondersteuning verlenen op individueel niveau.

SABMedia werkt ondermeer voor Domino’s Pizza, De Hypotheker en DIO-Drogisterijen.

 

Over de FranchiseFormules Adviestak 

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van onze klanten groter.

Ook businesspartner worden? Meer informatie via deze link

 

  ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.