SABmedia: Local Store Marketing voor formules

Datum: maart 13, 2018

Kun jij als franchisegever wel wat extra hulp gebruiken om de aangesloten ondernemers (online / offline) te activeren? Neem dan contact op met SABMedia!

Wat kunnen wij betekenen:

  • Inzicht én inbreng krijgen in de lokale activiteiten;
  • Grip op het lokale marketingbudget;
  • Eenduidigheid in uitingen;
  • Traffic genereren;
  • Ondersteuning verlenen op individueel niveau.

Wij vinden dat juist het eigen initiatief van een individuele ondernemer gesteund en aangemoedigd moet worden. Een actieve ondernemer is tenslotte een succesvolle ondernemer. Door de eigen inbreng van een franchisenemer, creëer je een breder draagvalk. Tenslotte is het zijn eigen geld wat hij investeert en zal hij er dus ook alles aandoen om deze investering te gelde te maken.

Wij zien dit bijvoorbeeld bij de franchisenemers van Domino’s Pizza, De Hypotheker, DIO-Drogisterijen etc. Ruim voordat de landelijke campagne ingezet gaat worden, is er vanuit SABMedia al individueel contact over de lokale invulling. Wil jij je ondernemers ook geactiveerd krijgen? Neem dan contact met ons op.

SABMedia

Rubberstraat 9, 1411 AL Naarden

T. 035 20 14 797

info@sabmedia.nl

www.sabmedia.nl

facebook.com/sabmediabv

linkedin.com/company/sabmedia-b.v.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.