Runnersworld stelt manager Duurzaamheid aan

Datum: januari 9, 2019

Runnersworld Nederland, onderdeel van Euretco, heeft per 1 januari een manager duurzaamheid aangesteld binnen het team. Runnersworld wil verantwoord omgaan met de middelen die de natuur ons biedt en streeft duurzaamheid na voor haar klanten, voor haarzelf en de wereld waarin wij leven en sporten.

Op 10 oktober 2017 is begonnen met het inzamelen van sportschoenen die gerecycled worden tot speelplaatsen en hardloopbanen. Eerder is al begonnen met de verkoop van hardloopsokken uit gerecycled visnet en het komende jaar zal ook de begeleiding naar duurzaam hardlopen onderdeel worden van de dienstverlening.

Om duurzaamheid verder uit te dragen naar haar klanten is per 1 januari “Steentje” toegevoegd aan het team in Hoevelaken in de rol van manager duurzaamheid. Bas van der Krogt (formulemanager Runnersworld): “Duurzaamheid is belangrijk voor ons op veel gebieden. Het is echter moeilijk om de wereld alleen te veranderen. Door het inzamelen van sportschoenen kun je in ieder geval jouw steentje bijdragen. Ik ben blij met de toevoeging van Steentje aan ons team. Steentje zal met zijn enthousiasme ons verhaal vertellen en ons helpen de volgende stappen te maken samen met onze klant”.

Direct in de eerste week sinds zijn aanstelling heeft Steentje al zijn stempel weten te drukken op het bedrijf. Hij heeft namelijk het volledig driehonderdtal werknemers van Euretco voorzien van herbruikbare koffie- en theemokken ter vervanging van de oude plastic bekertjes. Want zoals Steentje kan beamen: wie iets wil veranderen in de wereld begint natuurlijk bij zichzelf.

 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.