Runnersworld opent nieuwe hardloopspeciaalzaak in Leiden

Datum: januari 26, 2014

Hoevelaken, 20 december 2013 – Hardloopketen Runnersworld, marktleider op het gebied van hardlopen, opent in het jaar dat het 25 jaar bestaat zijn 25e vestiging in Leiden. Recreatieve en (semi)professionele hardlopers vinden in de 180 vierkante meter grote winkel een uitgebreid A-merkaanbod van hardloopkleding, -schoenen en -accessoires. Bezoekers kunnen aan de Burgsteeg 7 – midden in het centrum van Leiden – terecht voor al hun vragen over hardlopen; alle medewerkers zijn namelijk ervaren hardlopers. De winkel opent officieel op donderdag 2 januari 2014.

Met de opening van de Runnersworld-vestiging is de nummer één in hardlopen – na twee jaar afwezigheid – terug in Leiden. De winkel heeft twee ingangen die je als bezoeker direct leiden naar de heren- of damescollectie. Uiteraard bevat ook deze vestiging de voor Runnersworld zo kenmerkende loopbaan met video-opnamemogelijkheid. In combinatie met geavanceerde loopanalyseapparatuur is zo voor elke hardloper en wandelaar de best passende schoen te adviseren.

Peter Veldhuijsen runt samen met zijn vrouw Carola van Tol de Leidse winkel. Carola is naast hardlooptrainer ook sportmasseuse en voedingsadviseuse. Het team van in totaal vier deskundige medewerkers helpt bezoekers aan hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires. Verder zijn lopers welkom voor al hun vragen over trainen, wedstrijden, blessures en meer. Dit geldt voor iedereen; van de beginnende tot de gevorderde loper.

“We zijn erg trots dat we als Runnersworld terug zijn in Leiden”, zegt Veldhuijsen. “Na twee jaar afwezigheid zijn we opnieuw hét startpunt voor elke loper. Wij zorgen ervoor dat lopers zich thuis voelen in onze winkel. We hebben hier stuk voor stuk een enorme passie voor de hardloopsport en kunnen niet wachten om die elke dag in te zetten. Dankzij de combinatie van een echte centrumlocatie in Leiden en een sterke formule als Runnersworld heb ik er alle vertrouwen in dat we na het jubileumjaar ook een prachtig 2014 tegemoet gaan.”

“Het is zeer bijzonder om onze 25e winkel te openen precies in het jaar dat we ook 25 jaar bestaan. We zijn dan ook enorm blij om hardlopers en wandelaars in de regio Leiden te kunnen voorzien van een groot assortiment hardloopschoenen, -kleding en accessoires en een persoonlijk loopadvies op maat”, zegt Damy Rutjes, formulemanager van Runnersworld. “De Leidse winkel is een mooie, eerste aanzet voor een nog verdere groei van onze hardloopwinkelketen in 2014 als er nog een aantal nieuwe winkels zullen volgen.” Runnersworld is door de consument vier keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen Sport. Dit gebeurde bij de ING Retail Jaarprijs in 2007, 2010, 2011, 2012 en 2013.

Over Runnersworld

Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft meer dan twintig winkels in Nederland en biedt klanten een uitgebreid assortiment A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires. Bij alle winkels werken uitsluitend ervaren hardlopers die klanten voorzien van een deskundig en persoonlijk advies op hardloopgebied. Een geavanceerde loop- en voetanalyse met video speelt daarbij een belangrijke rol. Wedstrijdatleten, recreatieve lopers en wandelaars vinden zo altijd de schoenen die het best bij hun loopstijl passen.

Runnersworld is door de consument vier keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen Sport. Dit gebeurde bij de ING Retail Jaarprijs in 2007, 2010, 2011, 2012 en 2013. Meer informatie over Runnersworld is te vinden op www.runnersworld.nl en www.facebook.com/runnersworldNed.

Runnersworld is een formule van Euretco.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.