Ruimte voor nieuwe initiatieven op franchisebeurs Onderneem ’t!

Datum: februari 4, 2015

Tijdens de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! op 10 en 11 april a.s. is er speciaal voor startende formules een Starterswand opgezet. “Hier kunnen formules die maximaal twee jaar actief zijn en niet meer dan vijf franchisenemers hebben tegen een speciaal tarief aan deelnemen”, vertelt beursorganisator Tom Barten.

Ook onderzoekt de organisatie de mogelijkheden om tijdens de beurs een themaplein op de beursvloer te creëren. “Op deze manier willen we een nieuwe impuls geven aan de beurs en meer beleving creëren. Op vrijdag willen we het onderwerp ‘Bedrijfsoverdracht’ centraal stellen en op zaterdag wordt aandacht besteed aan ‘Dienstverlening’.

Daarnaast zullen er aan het thema gekoppelde seminars verzorgd worden. Voor formules en leveranciers is er wel een beperkt aantal plekken beschikbaar”, aldus Barten.

Interesse om deel te nemen aan het themaplein? Of wilt u als startende franchiseformule meer weten over de Starterswand? Meer informatie vindt u op de beurswebsite.

Bron: De Nationale Franchisegids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.