Roxanne Willemse nieuwe restaurantmanager Wayback Burgers Breda

Datum: september 25, 2020

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant in Breda te realiseren. Voor Wayback Burgers Nederland is zij een essentiële schakel in het zetten van de volgende stap in de groeistrategie van de organisatie.

Groei

“In de laatste 1,5 jaar is het restaurant de speelbal geweest van diverse restaurant managers, waardoor er geen continuïteit gewaarborgd kon worden” vertelt Stefan Boers, CEO van Wayback Burgers Nederland en tevens eigenaar van de corporate store in Breda. Boers: “Dit heeft als resultaat gehad dat Wayback Burgers Breda op punten heeft geworsteld met de doorontwikkeling van het team, het institutionaliseren van de juiste training, het ten alle tijden garanderen van de kwaliteit en met dit alles het boosten van de guest satisfaction. Met Roxanne verwachten wij de juiste kennis, kunde en vaardigheden binnen gehaald te hebben om het restaurant de benodigde doorontwikkeling te laten maken, waardoor de organisatie zich volledig kan richten op de uitvoering van de groeistrategie van 10 nieuwe zaken vóór eind 2022”.

Vastbijten

Roxanne is vastberaden de zaak naar haar eigen hand te zetten en de noodzakelijke wijzigingen door te voeren om het restaurant de noodzakelijke groei te kunnen laten maken. Roxanne: “Inmiddels heb ik de operationele situatie van het restaurant geïnventariseerd en worden de eerste wijzigingen doorgevoerd. Het eerste doel is een constante kwaliteit en service te waarborgen en daardoor tevreden gasten te hebben. Zodra dit op orde is, ga ik de lokale verbinding versterken. Ik kijk er enorm naar uit om mijn eigen stempel op het restaurant te drukken en daarmee het maximale uit de zaak te halen.”

Voorgenomen verbouwing

Begin 2021 is Boers voornemens om de vide van het restaurant in Breda significant te gaan verbouwen en de 8 pocket-balkons te gaan aankleden. “In maart van dit jaar stonden we op het punt de balkons aan te kleden met lounge banken, zitzakken en planten maar door de Corona-crisis hebben we dit op de lange baan geschoven. Afhankelijk van de ontwikkeling van het virus, willen we begin volgend jaar alsnog de balkons aankleden en tegelijkertijd de vide een upgrade geven” sluit Boers af.

DELEN

Franchiseformule: Wayback Burgers

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.