RoSecure biedt franchise oplossingen

Datum: september 19, 2019


RoSecure is een BORG-gecertificeerde beveiligingsbedrijf uit Rotterdam. Het bedrijf is inmiddels 2 jaar actief op het gebied van beveiliging. RoSecure levert professionele beveiligingsoplossingen en producten van hoogwaardige kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van draad(loze) alarmsystemen van Honeywell en Ajax, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerasystemen van HikVision, intercomsystemen en meer.

Beveiliging is maatwerk. Alle monteurs hebben de benodigde papieren om het werk goed uit te kunnen voeren. Iedereen is in het bezit van TBV of MBV-diploma. Hierdoor wordt de klant voorzien van deskundig advies en toekomstbestendige oplossingen. RoSecure houdt altijd rekening met de wensen van de klanten. Een persoonlijke benadering, korte lijnen en een goede service staan bij RoSecure hoog in het vaandel.

Uitbreiding portfolio
Nabil Laghmiri, beveiligingstechnicus van RoSecure: “We kijken continu naar de markt vanwege de snelle ontwikkelingen. Op dit moment zijn er interessante ontwikkelingen om te volgen zoals koppelingen tussen domotica, alarmsystemen en integratie van camerabeveiliging. Daar zijn we nu mee bezig en daarnaast kijken we naar nieuwe producten en diensten om onze portfolio uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan ad-hoc beveiligen en brandoplossingen.”

Bekende franchiseketens
Het klantenbestand van RoSecure telt veel retail- en horecabedrijven, waaronder bekende franchiseketens zoals Nederlands grootste boekenwinkel Bruna, landelijke keten van doe-het-zelfzaken Hubo en de bekende slijterijen van úwTopslijter. Maar ook filialen van Cigo, kinderspeelparadijs Ballorig en supermarktketen Dagwinkel behoren tot het klantenbestand. “RoSecure biedt een totaaloplossing in bedrijfsbeveiliging waardoor franchisenemers en franchisegevers kunnen doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen”, aldus Nabil Laghmiri.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.