Ron Castelijns nieuwe partner FranchiseFormules.NL Adviestak

Datum: juli 27, 2015

De Adviestak van FranchiseFormules.NL heeft een nieuwe partner aangesloten voor de regio Amersfoort. Ron Castelijns heeft ruime ervaring als zelfstandig ondernemer in diverse vakgebieden. Hij is een echte ‘people manager’ die motiveert, stimuleert en enthousiasmeert. Ron is een groot aanhanger van positief denken, zijn definitie van GELD is dan ook ‘Geven ELeren Delen’. Een definitie en kernwaarde die tevens de samenwerking en kracht symboliseert van het samenwerkend ondernemersverband achter FranchiseFormules.NL.

Ron is als franchise recruiter actief binnen de grote, groeiende groep ZZP’ers, freelancers en startende ondernemers.Ron Castelijns nieuwe partner Franchising Etc. in regio Amersfoort. Bron: FranchiseFormules.NL Zijn organisatie www.starteenfranchise.nl zoekt, bemiddelt en begeleidt bovengenoemde groep ondernemers naar de franchiseformule die het best aansluit bij de kracht, interesse en het vakgebied van de kandidaat.

Ron heeft veel ervaring opgedaan als ondernemer in de online wereld tijdens de opkomst van Google en de (steeds) grote(re) verschuiving van retail naar online. In de traditionele retail wordt nog heel conservatief gedacht en er is nog veel onwetendheid om online marketing gericht in te zetten voor het stimuleren van fysieke retail.

Namens FranchisFormules.NL begeleidt Ron franchisegevers én franchisenemers met hun (online) vraagstukken op zowel marketing- als recruitment gebied. 


Contactgegevens

T. + 31 (0)33 8882697
M. +31 (0)6 24246789
E. r.castelijns@franchisingetc.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/roncastelijns

 

Tip van de redactie

Lees ook:

Frank van Rijk nieuwe partner FranchiseFormules.NL (5-augustus 2015)
– FranchiseFormules.NL start met samenwerkend ondernemersverband (22-april 2015)


Over de Adviestak van FranchiseFormules.NL

 De Adviestak van FranchiseFormules.NL is een samenwerkend ondernemersverband gespecialiseerd in het werven en pré-selecteren van (Master-)franchisenemers voor formules. Daarnaast biedt men, in collegiale samenwerking, franchise-gespecialiseerde diensten aan.

De bij FranchiseFormules.NL aangesloten partners zijn zelfstandige ondernemers die allen ruime ervaring hebben met het businessmodel franchise. Sommige partners zijn retail-/franchise consultant, anderen zijn specialist op het gebied van (online) recruitment of actief als franchise-gespecialiseerd jurist. Binnen het samenwerkingsverband kunnen de partners gebruik maken van de formule database, de kandidatenbank, de naamsbekendheid en het wervend vermogen van de community FranchiseFormules.NL.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van Franchising Etc.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.