Rokade Advies versterkt B&P Performance Group

Datum: januari 12, 2015

Per 1 januari 2015 heeft B&P Performance Group de adviesactiviteiten van Rokade te Rotterdam overgenomen. Met deze samenwerking telt B&P negen kantoren, verspreid over het hele land en voegt B&P opnieuw een specialist toe.
Rokade Advies is in 2002 opgericht met als doel het verlenen van juridische, fiscale en administratieve diensten voor DGA’s en midden- & kleinbedrijven. Met de komst van de adviseurs van Rokade wordt het dienstenpakket van B&P en de presentie in de regio Rotterdam aanzienlijk versterkt.

Doordat zowel Rokade Advies als B&P op juridisch, fiscaal en administratief gebied specialisten in huis hebben, kan men op een breed terrein een kwalitatief hoge dienstverlening bieden. Daarnaast gaat Rokade ook B&P diensten zoals bedrijfskundige advisering en Zippy, het management informatie systeem van B&P,aanbieden aan haar klanten.

Oprichters Robert Knoops, Diederik Ruiter en Paul Westerhout zijn per 1 januari toegetreden als partner van B&P Performance Group. “Wij zijn zeer verguld met deze samenwerking mede doordat wij onze bestaande klanten een verdere persoonlijke verdieping kunnen aanbieden. Dit bijvoorbeeld omdat B&P de verwerking van jaarrekeningen centraal georganiseerd heeft in Capelle aan den IJssel; een synergie die voor de cliënt het beste uitpakt”, aldus Robert Knoops.

Lex Bubbers, partner B&P: “Ons brede scala aan dienstverlening voor de ondernemer hebben wij verder kunnen complementeren met de komst van de adviseurs van Rokade.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.