Roermond trotse Vitaminstore van het jaar

Datum: januari 24, 2017

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore werd bekend gemaakt dat Vitaminstore Roermond een jaar lang de titel ‘Vitaminstore van het Jaar’ mag dragen. Deze felbegeerde titel is de kroon op het werk van Monique Kleiser en haar team, die iedere dag opnieuw voor de volle 100% voor hun klanten klaarstaan.

Eind 2015 ontstond het idee om binnen Vitaminstore de klanttevredenheid te laten toetsen. In samenwerking met de mysteryshoppers van Retail Reality werd er een reeks aan workshops opgezet over klanttevredenheid. Daarnaast werden er mysteryshoppers op pad gestuurd om te kijken hoe het er in het echtaan toe zou gaan in de winkels. Martien Overbeek, Vitaminstores winkelcoach, legt uit: Goede medewerkers zijn van cruciaal belang voor het succes van een retailer. Het verschil wordt gemaakt op het gebied van advies en service, maar ook op het gebied van empathie en authenticiteit. We willen voortdurend focussen op de klant, erachter komen wat hen drijft en waar wij kunnen helpen.

Verkiezing

And the winner isRoermond!, zo klonk het tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Vitaminstore in Utrecht. Koert Otten, directeur van Vitaminstore, vertelt: ‘’Op de kop af 10 jaar geleden won Monique Kleiser al eens de prijs voor meest gastvrije Limburger. Eigenlijk een Horeca-award. Er elke dag een feestje van maken met de klant, is binnen Vitaminstore inmiddels de gevleugelde uitspraak van Monique, die er als storemanager samen met Ilse, Sandra en Patrice elke dag alles uit de kast halen om dat te bewerkstelligen.’’

Over Vitaminstore

Er zijn 33 winkels van Vitaminstore in Nederland plus een grote online webshop. Men kan er terecht voor deskundig advies en een ruim assortiment aan gezondheidsproducten. Behalve voedingssupplementen, natuurcosmetica, sportvoeding en andere producten voor een healthy lifestyle is er in sommige winkels ook een juicebar Vitaminboost, waar verse juices worden bereid. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.