Rob’s kaas en lekkernij uit Amersfoort opent Leonidas Shop-in-Shop

Datum: november 29, 2016

Rob Verdonk (inzet) van Gastrovino Rob’s kaas en lekkernij uit Amersfoort heeft vorige week een nieuwe Shop-in-Shop vestiging van Leonidas geopend. Rob verkocht al kaas, wijnen, noten en andere lekkernijen in zijn populaire winkel in Vathorst. De ‘Fresh Belgian Chocolates’ van Leonidas zijn een heerlijke aanvulling op het assortiment. 

De Leonidas wederverkoper ChocoLaden B.V. uit Leeuwarden heeft het project (opstart, begeleiding, aanschaf balie, balie inrichting en verkoopcoaching) van A-Z begeleid. 

Dhr. Rob Verdonk van Gastrovino Rob's kaas en lekkernij ondertekent de Shop-in-Shop overeenkomst met Leonidas ChocoLaden B.V. Bron: FranchiseFormules.NL

Rijd of fiets even bij Rob langs voor lekkers in de winkel vol smaak waar altijd iets te beleven is!

Adres:

Rob’s kaas & lekkernij 
Cruquius 64A
3825MH Amersfoort

 

 

 

Professionele ondersteuning

Of u nu een Leonidas Speciaalzaak wilt openen of Shop-in-Shop gaat verkopen: de vakkundige mensen van Leonidas en ChocoLaden B.V. staan altijd voor u klaar! Zij zullen u vanaf dag één helpen bij elke stap die u neemt: de perfecte locatie vinden, uw winkel of verkoopbalie inrichten en beheren, u adviseren bij het organiseren van uw inkopen. U kunt tijdens de samenwerking gebruik maken van praktische opleidingen en ondersteuning, zowel op logistiek als op verkooptechnisch vlak. Ook kunnen nieuwe ondernemers werkervaring opdoen door mee te draaien in de vestiging van Leonidas in de Markthal in Rotterdam of in de eigen vestiging van ChocoLaden B.V. aan de Voorstreek in Leeuwarden. U profiteert dus volop mee van de gezamenlijke know-how die door Leonidas in 100 jaar tijd is opgebouwd. 

Een uitdaging die u prikkelt?

Dan moeten we elkaar zeker leren kennen! Toon uw interesse door het online informatie aanvraagformulier in te vullen (scroll naar beneden). Wij nemen direct contact met u op en komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.