Robin Middendorp nieuwe consultant Thexton Armstrong

Datum: april 16, 2015

Onlangs is Robin Middendorp (45) toegetreden als consultant bij Thexton Armstrong. In deze functie gaat hij in Delft en omgeving ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Robin Middendorp heeft ruime ervaring met het succesvol doorvoeren van verander- en verbetertrajecten en is hiervoor o.a. op senior management niveau werkzaam geweest bij Holland Casino. Door zijn opgedane kennis op zowel operationeel als strategisch niveau is hij in staat snel te schakelen en weet hij draagvlak te creëren voor het doorvoeren van veranderingen. Zijn opgedane kennis en ervaring gaat Robin nu inzetten om andere ondernemers te helpen bij het verhogen van het rendement van hun onderneming.

Robin Middendorp: “Aan mooie plannen alleen heeft een ondernemer niets. Deze moeten tenslotte ook nog uitgevoerdRobin Middendorp (45) toegetreden als consultant bij Thexton Armstrong in de regio Delft. Bron: FranchiseFormules.NL worden en sterker nog: veranderingen moeten verankerd worden binnen een onderneming. Ik geloof dan ook niet in het opleveren van dikke rapporten als consultant, maar samen met de ondernemer daadwerkelijk tastbare en blijvende veranderingen realiseren. En dat is precies wat me zo aanspreekt in de aanpak van Thexton Armstrong.”

 
Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De consultants werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een toename in winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht door David Thexton en is sinds 2011 actief in Nederland.

Voor meer informatie zie www.thextonarmstrong.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.