Robèrt van Beckhoven bij Délifrance op Horecava 2016

Datum: januari 11, 2016

Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven zal aanwezig zijn op de stand van bake off leverancier Délifrance op de Horecava, waarbij bezoekers van de Horecava kennis kunnen maken met Robèrt (jurylid van Heel Holland Bakt).

Net als vorig jaar zal Robèrt bezoekersvragen over Délifrance-producten beantwoorden en producten demonstreren. Robèrt is aanwezig op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 januari van 12 tot 16 uur.

U vindt Délifrance in hal 11, standnummer 11.620.

Meer info over de Horecava hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.