Rob Wierenga versterkt team ElectronicPartner Nederland

Datum: april 7, 2021

PERSBERICHT Vianen, 1 april 2021

Met ingang van 1 april 2021 is Rob Wierenga aangetreden als New Business Manager Smart Living bij ElectronicPartner Nederland B.V. Rob was jarenlang werkzaam bij onze brancheorganisatie Techniek Nederland en heeft hierdoor veel kennis vergaard over onze sector en een sterk netwerk opgebouwd.

ElectronicPartner Nederland B.V. haalt met Rob Wierenga een zeer ervaren en gepassioneerde manager binnen. Rob is trots dat hij onderdeel wordt van het team van ElectronicPartner Nederland en kijkt uit naar deze volgende stap in zijn carrière. “Ik mag mijn passie waarmaken binnen een organisatie waar ik al jaren mee samenwerk. We gaan samen de uitdaging aan omtrent ontwikkelingen die vragen om de inzet van nieuwe en slimmere technieken en een andere manier van samenwerken. Ik ben blij met zo een sterke partij aan mijn zijde en ik kijk uit naar de toekomst”, aldus Rob Wierenga.

Ook Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland B.V., is zeer verheugd over het aantreden van Rob Wierenga. “Als organisatie volgen wij de trends en ontwikkelingen binnen onze branche op de voet. Wij signaleren trends en spelen hier snel op in. Met het aantreden van Rob Wierenga als New Business Manager Smart Living denken we als organisatie vooruit en spelen we in op een aantal toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn enorm trots dat Rob ons team komt versterken en kijken uit naar de samenwerking”, aldus Patrick van Tent.

Over ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is de partner voor 400 ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. ElectronicPartner ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich bezig houden met de verkoop van producten binnen de markt van consumenten- en huishoudelektronica. Doordat ElectronicPartner markt-, retail- en praktijkkennis bij elkaar brengt, kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op hun eigen marktbewerking en klantinteractie. EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met bijna 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die haar kracht heeft bewezen. De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden en biedt de ondernemer juist ook vrijheid om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.