Rivièra Maison opent flagship store in Hoofddorp

Datum: september 19, 2012

Rivièra Maison opent op 11 oktober haar 7e Nederlandse flagship store aan het Marktplein in Hoofddorp, de thuishaven van CEO Henk Teunissen. Het pand bestaat uit 2 etages, met een winkeloppervlakte van 900m², waardoor het de grootste Rivièra Maison-vestiging ter wereld is. In navolging van de Rivièra Maison-vestiging in Den Haag, krijgt ook de winkel in Hoofddorp een East Coast Café op de begane grond. Rivièra Maison is opgericht in 1985 en heeft ruim 170 verkooppunten in Nederland. Ook in het buitenland is Rivièra Maison actief, dit jaar openden Rivièra Maison-vestigingen hun deuren in onder andere Noorwegen, Turkije en Zuid-Korea.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Riviera-Maison-opent-flagship-store-in-Hoofddorp.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.