Rivièra Maison opent eerste vestiging in Turkije

Datum: mei 3, 2012

De opening van de eerste Turkse Rivièra Maison Store in Istanbul is een feit. Vorige week donderdag opende de eerste winkel haar deuren in de winkelwijk Beþiktaþ. De winkel met een oppervlakte van 200 m² verkoopt zowel meubels als accessoires. Half mei vindt de officiële VIP opening plaats. Rivièra Maison breidt zich steeds verder uit, ook in het buitenland. Met 15 winkels in Nederland, 2 in Duitsland, 2 in Noorwegen en 1 in Finland volgt nu Turkije. Het merk wordt in 30 landen verkocht. Voor de komende maanden staan er meer internationale openingen gepland. In Zuid-Korea is een geschikt pand in Seoul gevonden voor uitbreiding in Azië. Daarnaast gaan er Rivièra Maison Stores open in Tornio (Finland), Stockholm (Zweden) en Oslo (Noorwegen). Later dit jaar volgen er meer winkels in Turkije.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Riviera-Maison-opent-eerste-vestiging-in-Turkije.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.