Rivièra Maison opende vestigingen in Istanbul en Kazachstan

Datum: januari 8, 2013

Rivièra Maison opende eind december 2 Rivièra Maison Stores in het buitenland. Eén in de Turkse hoofdstad Istanbul en één in Almaty, de grootste stad van Kazachstan. Deze 2e winkel in Istanbul en de 3e store in Turkije is gevestigd in Aqua Florya, een shopping mall in de buurt van de luchthaven Ataturk. De nieuwste Rivièra Maison Store in Turkije heeft een vloeroppervlak van 400 m2. Medio mei 2012 opende de 1e winkel in Istanbul. Een 2e Turkse winkel volgde al snel, in de Turkse kustplaats Bodrum. Het assortiment in de vestiging in Almaty ondergaat geen enkele aanpassing voor deze nieuwe markt.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Riviera-Maison-opende-vestigingen-in-Istanbul-en-Kazachstan.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.