Richard Lock nieuwe consultant Thexton Armstrong in Apeldoorn

Datum: april 3, 2015

Onlangs is Richard Lock (55) toegetreden als consultant van Thexton Armstrong. In deze functie gaat hij in Apeldoorn en omgeving ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Richard Lock heeft ruime ervaring op het gebied van sales, verandermanagement en business development in binnen- en buitenland bij o.a. NCR en AT&T. De afgelopen tien jaar heeft Richard zich volledig toegespitst op het ontwikkelen van nieuwe markten en afzetkanalen voor innovatieve automatiseringsoplossingen. Zijn opgedane kennis en ervaring gaat Richard nu inzetten om andere ondernemers te helpen hun onderneming (weer) te laten groeien en winst te realiseren. 

Richard Lock: “Het innoverend vermogen van het MKB vormt wat mij betreft de basis voor het succes van BV Nederland. Tegelijkertijd zie ik het MKB ook worstelen om met schaarse middelen de ondernemingsdoelstellingen teRichard Lock is toegetreden als consultant van Thexton Armstrong in de regio Apeldoorn. Bron: FranchiseFormules.NL verwezenlijken en toegang te krijgen tot de faciliteiten die voor het grootbedrijf heel normaal zijn. Daarom spreekt de pragmatische en efficiënte aanpak van Thexton Armstrong mij zo aan. . Met de unieke bechmark data van meer dan 130 referentie bedrijven kunnen we ondernemers een handreiking doen en alle facetten van de onderneming langs de meetlat leggen om zo verbetertrajecten te verwezenlijken. In feite krijgt de ondernemer hiermee toegang tot de kennis en ervaring die voorheen alleen toegankelijk was voor het grootbedrijf.” 

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De consultants werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een toename in winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht door David Thexton en is sinds 2011 actief in Nederland. Voor meer informatie zie www.thextonarmstrong.nl   

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.