Restaurant De Beren nu ook te vinden in Groningen

Datum: mei 2, 2018

Restaurant De Beren zoekt het hoge noorden op en opent vestiging in Groningen. De Beren heeft al 35 vestigingen in het westen en wil nu ook de rest van het land kennis laten maken met hun formule. Eerder werden er al vestigingen geopend in Zwolle en Apeldoorn. Op dit moment wordt nog de laatste hand gelegd aan het in het centrum gelegen pand, maar 8 mei moet alles klaar zijn op de opening te vieren.  

Vestiging in het noorden

De opening van deze vestiging is alweer de 35e vestiging van De Beren-restaurant in totaal. Marjolein Mens is dan ook trots op deze uitbreiding: “We trekken steeds verder het land in! Na Zwolle en Apeldoorn werd het hoog tijd om ook richting het noorden te gaan. We zijn trots dat we nu ook Groningen kunnen verblijden met onze succesformule,” aldus de marketing & communicatie manager van De Beren.  

Aanbod voor alle gelegenheden

De Beren probeert met het aanbod aan de Brugstraat aan te sluiten bij de verschillende eet- en borrelmomenten op de dag. Het Groningse publiek kan er tussen de middag terecht voor de lunch, en later op de dag de verschillende borrelmomenten en het diner. Ook is er een samenwerking aangegaan met de in de buurt gelegen bioscoop Pathé, waardoor een diner gecombineerd kan worden met een bioscoopbezoek. 

Over De Beren

De Beren is een typisch Rotterdams horecaconcept dat startte in 1984 met de opening van een eetcafé aan de Noordsingel. Met inmiddels vele restaurants en bezorgrestaurants is De Beren inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule. De komende jaren kunnen nog veel meer mensen in het land kennis maken met het concept, want De Beren is voornemens de restaurantketen nog verder te laten groeien. ')}

DELEN

Franchiseformule: De Beren restaurants

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.