Restaurant De Beren neemt De Hofnar Maassluis over

Datum: mei 18, 2016

Restaurantketen De Beren neemt per 8 juni 2016 De Hofnar in Maassluis over. Met deze overname opent het eerste restaurant De Beren in regio Westland. Al eerder werd bekend gemaakt dat De Hofnar in Maassluis haar deuren na 12 jaar sluit. Voor De Beren-keten is dit een kans om verder uit te breiden.

Franchise-ondernemer Barbara Wapenaar: Hoe fantastisch is het dat wij eetcafé De Hofnar in Maassluis kunnen overnemen! Met onze vernieuwde menukaart en de goede kwaliteit van onze producten en service gaan we heel wat harten veroveren. 

Op vrijdag 3 juni opent het nieuwe restaurant haar deuren. In het restaurant blijft, naast een aantal kleine aanpassingen, de vertrouwde gezellige sfeer behouden. 

Nieuwe eigenaresse 

Barbara Wapenaar (44 jaar) gaat als franchisenemer aan de slag met het nieuwe restaurant in Maassluis. Zij heeft haar jeugd doorgebracht in het Westland en met vele kennissen in de omgeving weet zij als geen ander hoe zij de hardwerkende mensen uit de regio een goede horeca-ervaring kan geven. Wapenaar is ruim 13 jaar werkzaam bij De Beren: “Na zoveel jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende functies binnen De Beren, is het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit is een langgekoesterde droom die in vervulling gaat.” 


Over De Beren

De Beren staat voor kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Sinds kort is de keten een nieuwe weg ingeslagen: een nieuwe huisstijl is geïntroduceerd, de ouderwetse Beren-namen verdwijnen nog dit jaar van alle gevels en de restaurants worden allemaal verbouwd naar een nieuwe uitstraling. De keten is hiermee klaar voor de toekomst.

Met de vestiging in Maassluis telt De Beren inmiddels 26 restaurants en 18 bezorgrestaurants verdeeld over Nederland.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.