Repay Payroll opent franchisevestiging in Goes

Datum: maart 19, 2013

Per 1 maart 2013 is er een nieuwe vestiging geopend in Goes op een zeer unieke en karakteristieke locatie. Een monumentaal pand dat bekend staat als een echt landmark in Goes en omstreken.

Na de franchisevestigingen in Gilze, Zaltbommel, Breda, Den Haag, Utrecht, Tilburg en Den Bosch, is het nu de beurt aan Goes. Manu de Busschere is de nieuwe directeur van Repay Payroll Goes en heeft ruime ervaring binnen de payrollbranche.

Repay Payroll Goes

Buiten het feit dat we erg trots zijn op deze nieuwe vestiging, zijn we ook zeker trots op de locatie waarin Repay Payroll Goes zich zal vestigen. Dit mag zeker een uiterst unieke locatie worden genoemd. De vestiging huisvest zich namelijk in de watertoren van Goes. In de omgeving is dit echt een “landmark” en staat ook geregistreerd als monumentaal pand.

De watertoren in Goes is gebouwd omstreeks 1912. De toren heeft een hoogte van 63 meter en bezat een opslagcapaciteit van 1.250 m3 en is een van de hoogst gebouwde watertorens in Nederland. De toren was destijds een zeer vernieuwend ontwerp en constructief gezien bijzonder. Door de technologische ontwikkelingen heeft de watertoren zijn functie verloren. Intern is het object in 1998 getransformeerd tot luxe en hoogwaardig kantoor.

Met de nieuwe vestiging is Goes komt het totaal aantal vestigingen van Repay Payroll op acht. Een mooi aantal, maar we zijn nog lang niet klaar. Het uiteindelijke doel om een landelijk netwerk van vestigingen te hebben blijft een van onze speerpunten.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.