Renny Lankhaar uit Vriezenveen heeft zich aangesloten bij Quickmediator

Datum: mei 4, 2014

Mediation is meer en meer in opkomst. Niet alleen omdat mensen inzien dat samen oplossen beter is. Ook vanwege de kosten. Die zijn namelijk laag bij mediation. Een echtscheiding bijvoorbeeld is één van de meest voorkomende zaken om die via mediation op te lossen, kan al geregeld worden voor 500 euro per persoon. Dat niet alleen het is ook veel fijner voor de kinderen, want voor hun is het al erg genoeg dat hun ouders uit elkaar gaan. nu staan ze niet vechtend in de rechtbank duizenden euro’s te verspillen, maar lossen ze het samen vreedzaam voordelig op.

Quickmediator heeft hier enorm veel profijt van en Renny Lankhaar uit Vriezenveen heeft zich aangesloten bij Quickmediator.Renny: ” Ik ben er van overtuigd dat je met een franchiseformule sneller van start kan gaan. Ik heb gekozen voor Quickmediator, omdat deze formule erg goed bij me past.ik ben door de opleiding van QM ook gelijk QM geregistreerd, dat geeft ook vertrouwen naar mijn klanten toe.Tevens heb ik diverse goede gesprekken gehad met de franchisegever Peter van Essen en die heeft me de weg gewezen in mediationland. Praktijk is het mooiste voorbeeld tenslotte! “

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.