REMAX scoort het beste als makelaardij franchise in de Franchise Survey

Datum: oktober 10, 2012

Volgens Global Real Estate is franchisegever RE/MAX de hoogst genoteerde franchiseorganisatie in de makelaardij binnen de Franchise Times Top 200 van 2012. Het onderzoek is gebaseerd op de wereldwijde prestaties van RE/MAX. RE/MAX behaalt hiermee de hoogste positie van alle franchiseorganisaties in de makelaardij, voor het 4e jaar op rij. In het Top 200 onderzoek van dit jaar, voor de 12e maal gepubliceerd in de oktober editie van het Franchise Times magazine, staat RE/MAX op de 16e plaats van alle franchiseformules. “RE/MAX is bijzonder tevreden met deze toppositie tussen de meest gerespecteerde franchisenamen ter wereld”, aldus Martijn Groot, regional director van RE/MAX Nederland. RE/MAX viert binnenkort haar 40 jarig bestaan.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/RE/MAX-scoort-het-beste-als-makelaardij-franchise-in-de-Franchise-Survey.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.