Quickmediator heeft een nieuwe franchisegever

Datum: februari 23, 2014

Peter van Essen, zelf mediator bij Quickmediator, is vanaf januari 2014 franchisegever van Quickmediator Nederland. Peter: “Ik zag de enorme mogelijkheden van mediation en kreeg de kans om franchisegever te worden. Ik heb geen moment getwijfeld en heb gelijk ja gezegd. We beginnen dit jaar goed met twee nieuwe franchisenemers. Wat ik vooral essentieel vind, is een goede band met elke franchisenemer en vooral het uitwisselen van onderlinge kennis en ervaring. Naast de landelijke franchisemeetings hebben we regionale meetings en veel onderling overleg. Onze marketing aanpak werpt z’n vruchten af, want de aanvragen nemen steeds meer toe. We streven naar een nummer 1 positie in Nederland. We zijn goed op weg, en de kwaliteit van de aanvragen stijgt met de dag. We kunnen zelf selecteren wie we aansluiten. Dat is een mooie uitgangspositie om samen een kwalitatief sterke landelijk opererende groep mediators op te bouwen, die aan de sterk toenemende vraag naar mediations kan voldoen.”Peter van Essen nieuwe franchisegever bij Quickmediator

Nieuwe franchisenemer gestart

Claudia van der Gun is gestart als Quickmediator in Utrecht. Claudia: “Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en mediation is een vak wat me altijd heeft aangesproken. Ik kwam terecht op de website van Quickmediator en dacht dit is het! Ik woon in Utrecht en zag dat er nog niemand als Quickmediator actief was in Utrecht. Het grootste voordeel als franchisenemer van Quickmediator is dat alle rompslomp uit handen wordt genomen. Je stapt als het ware op een al rijdende trein. Ik heb alles in één keer kunnen regelen. Opleiding, training, standaard documenten, relevante informatie, aanvragen, marketing, goed bezochte website, nr 1 in googleranking en collega’s. Daarbij kan ik ook met collega’s overleggen en samenwerken. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Op het moment dat ik op de website stond, kreeg ik al een aanvraag voor een mediation binnen. Dat is toch heerlijk!”

Quickmediator Europe

De vraag naar mediation in Europees verband neemt steeds meer toe, omdat dit ook in de Europese Unie is besloten. De rechters klagen immers steen en been over een steeds hogere werkdruk; helaas met juridische fouten tot gevolg. Ook zijn de kosten van gesubsidieerde rechtsbijstand de pan uit gerezen. Hierdoor zal het juridische systeem binnenkort aangepast worden. Door wetswijzigingen, zoals eerst verplichte mediation als alternatieve oplossing van conflicten, en hogere eigen bijdrages bij rechtsbijstand, zal Quickmediator steeds meer mediators nodig hebben om alle aanvragen te kunnen verwerken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.