Quickmediator binnenkort op TV

Datum: maart 21, 2013

Quickmediator groeit gestaag door, dit komt mede door de vele aanvragen voor mediation bij de mediators van Quickmediator. Bedrijven en particulieren kiezen steeds vaker voor mediation alvorens ze gaan procederen. Samen met de mediator van Quickmediator proberen ze de zaak op te lossen met elkaar.

Mediation is een vorm van bemiddeling, de mediator van Quickmediator heeft een stevige achtergrond qua opleiding, kennis en ervaring. Alle mediators van Quickmediator zijn QM-geregistreerd.

Bij een echtscheiding moet er een convenant en een ouderschapsplan opgesteld worden, de mediator van Quickmediator stelt deze samen op met de partners. Vaak zijn er discussies over de verdeling van de boedel, de mediator van Quickmediator kan daarin bemiddelen om partijen tot inzicht te bekeren.

In Amerika en bijvoorbeeld België is het al verplicht om eerst zien te scheiden met mediation, lukt dat niet dan kunnen partijen gaan procederen, wat niet alleen veel stress oplevert maar ook veel tijden geld kost.

In het TV programma LifeXperience van RTL is op 7 april a.s. een item opgenomen over gezin, hierin komt ook aandacht voor echtscheiding via mediation. Uiteraard kan de mediator van Quickmediator ook alle andere familieconflicten oplossen.

Quickmediator opent in maart/april in Roermond, Rotterdam, Leiden en Zoetermeer.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.