Quetzal Chocolade Bar: inloopavond voor Nederlandse ondernemers

Datum: maart 6, 2012

Quetzal Chocolade Bar uit Belgie organiseert op vrijdag 11 mei a.s. in Antwerpen een inloopavond voor Nederlandse ondernemers. Van 17;30 uur tot 19;30 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met de initiatiefnemers en om chocoladedrankjes en sfeer te proeven. Een Quetzal Chocolade Bar is een geheel nieuw concept. In een comfortabel interieur, die de kleuren van chocolade uitademt, luistert u naar rustgevende loungemuziek en drinkt u heerlijke chocolademixen uit Ghana, Ecuador, Guatemala… Het is een plaats waar kwaliteit, en puur genieten van chocoladedrankjes centraal staat.

Naast een informele kennismaking vindt er tijdens de inloopavond een formeel deel plaats, waarin de eigenaar Guy van Puyvelde informatie zal verstrekken over de mogelijkheden voor het exploiteren van een Quetzal Chocolade Bar in Nederland. Bekijk hier een sneakpreview.

In België is Quetzal erg succesvol. Naast de zaak in Antwerpen zijn er inmiddels ook chocoladebarren geopend in Leuven en Gent. Omdat veel klanten uit Nederland erg enthousiast zijn over het concept wil men graag uitbreiden naar ons land. Er wordt in eerste instantie gezocht naar ambitieuze franchisenemers die een zaak (single unit franchise) willen openen op B1/2-lokaties / aanlooproutes in de wat grotere studentensteden. Er zijn ook investeringsmogelijkheden voor een Master-franchisenemer die het concept in Nederland verder wil uitbreiden.

Interesse?
U kunt zich aanmelden voor deelname aan de avond via het informatie aanvraagformulier
in het Quetzal formuleprofiel.

Geïnteresseerde (Master-)franchisenemers kunnen ook direct contact opnemen met Franchising Etc.

')}

DELEN

Franchiseformule: Quetzal de Chocoladebar

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.