Qredits passeert € 100 miljoen grens aan verstrekte Microkredieten

Datum: juni 15, 2015

Qredits heeft vandaag € 100 miljoen aan Microkredieten in Nederland verstrekt. Sinds de start van Qredits in 2009 zijn meer dan 6.000 ondernemers in het MKB gefinancierd. 70% van de gefinancierde ondernemers betreft een startend bedrijf.

Qredits verstrekt Microkredieten tot € 50.000 en MKB-kredieten tot € 250.000 aan startende en bestaande ondernemingen in Nederland. Naast de € 100 miljoen aan microkredieten heeft Qredits ook € 20 miljoen verstrekt aan MKB-kredieten. Momenteel wordt maandelijks € 3,5 miljoen aan kredieten uitgeboekt aan gemiddeld 120 ondernemers. Hiermee is Qredits de grootste alternatieve kredietverstrekker voor het MKB.

Lees meer over Qredits

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.