Puff Store nu ook in Delft

Datum: mei 3, 2014

Puff Store heeft afgelopen zaterdag 3 mei de vierde winkel in Nederland geopend.  Naast Amsterdam, Bussum en Den Haag kan men nu ook terecht in de Choorstraat in Delft.

Puff is een succesvolle keten gespecialiseerd in Italiaanse designer e-sigaretten en vloeistoffen van hoge kwaliteit. Puff heeft al ongeveer 400 winkels in Zuid-Europa. Sinds enkele maanden is het merk nu ook bezig met een opmars in de Nederlandse winkelstraten. In de stijlvolle winkels kunnen zowel beginners als ervaren dampers terecht voor kwaliteitsproducten.

Elvin, Puff Store franchisenemer in Delft: “Voor ons heeft Puff gewoon de beste propositie in de markt. Met 1 jaar garantie op de hardware (als batterijen en opladers) en eigen fabrikaat vloeistoffen focust Puff op de beste kwaliteit en uitstekende service, en dat valt goed in de smaak bij onze klanten.  Het franchise concept biedt enorme voordelen zodat je snel aan de slag kunt met je eigen vestiging.  De goede samenwerking met de Nederlandse importeur was van doorslaggevende waarde.”

Puff ontwikkelt eigen modellen e-sigaretten zoals de X1, Avatar en de Hola gericht op de stijlbewuste consument. De vloeistoffen worden in de eigen fabriek in Italië geproduceerd en per batch getest. Experts ontwikkelen de unieke smaken en mengen de vloeistoffen in kleine batches. Elke batch wordt geanalyseerd in het lab om de hoge kwaliteit en smaakconsistentie te waarborgen. Naast 3 lijnen met ongeveer 30 smaken zijn er ook 30 extracten waarmee men zelf kan mengen. Deze D.I.Y. (do it yourself) lijn geeft de meer ervaren dampers veel vrijheid om eigen smaken te maken.

 

De markt voor e-sigaretten biedt veel kansen in verschillende segmenten. De betere producten werden tot voor kort voornamelijk online aangeboden, maar nu zijn ook de speciaalzaken in Nederland bezig met een opmars. Puff werkt met eigen winkels en franchisenemers.  Puff biedt ondernemers de kans om zich te differentiëren met een sterk en herkenbaar merk. Franchisenemers delen tevens in de online verkoop in hun regio, waardoor on- en offline verkoop complementair zijn geworden.

 

Via de website www.puff-store.nl is meer informatie te vinden over de producten en het franchiseconcept. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.