Pronto Wonen opent nieuwe winkels in Sliedrecht en Roermond

Datum: december 13, 2016

De succesformule Pronto Wonen is wéér gegroeid. In oktober èn november zijn er winkels geopend op de woonboulevards in Sliedrecht en Roermond. Na de recente uitbreidingen telt de formule nu 33 vestigingen. Voor 2017 zijn nog eens 4 winkels voorzien,  waardoor de landelijke dekking verder wordt versterkt. Pronto Wonen maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het sterkste formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche. IMG typeert zichzelf als een hechte groep van Nederlands succesvolste meubelondernemers.

Benjamin Roobol is één van deze ondernemers en eigenaar van de nieuwe Pronto Wonen winkel in Sliedrecht. Voor Roobol betekent deze winkel een aanvulling op zijn goedlopende vestigingen van Pronto Wonen in Naaldwijk, Spijkenisse en Utrecht. “Pronto Wonen is een formule die gedragen wordt door de ondernemers, met een sterke retailservice-organisatie erachter. Pronto Wonen rendeert goed en is voortdurend in beweging. We zijn nog maar net open, en draaien direct een mooie omzet. We hadden een openingsactie met een fauteuil en die vloog de winkel uit.”, aldus Roobol.

Ondernemers Bert Vriens en Ralph Maas openden hun nieuwe winkel op het Retailpark in Roermond, net nadat zij de Pronto Wonen winkel in Tilburg hebben verplaatst en volledig vernieuwd. “Roermond is een échte winkelstad voor het zuiden van het land met veel bedrijvigheid. Pronto Wonen staat voor sfeer, gezelligheid en goede, trendy producten voor een prima prijs. Vanuit de centrale organisatie in Etten-Leur worden wij ondersteund door een fantastisch team, zodat wij als ondernemers ons kunnen focussen op de consument. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze nieuwe winkel een succes wordt.”

Rob van Drunen, eindverantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG, is blij met de nieuwe winkels. “Ik feliciteer beide ondernemers van harte met hun uitbreidingen. Pronto Wonen staat stevig in de markt en we groeien nog altijd door. In Capelle a/d IJssel wordt de Pronto Wonen winkel momenteel verbouwd en nog voor de kerstdagen zal daar alles klaar zijn. Daarna gaan we in het nieuwe jaar verder met de voorbereidingen  van de volgende 4 vestigingen.


Profiel IMG

De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules IN.HOUSE, DroomDomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel en Keukendepot. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle full-service concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers worden ontwikkeld en geëxploiteerd. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.

Woonformule Pronto Wonen is wederom gegroeid (nieuwe openingen in Roermond en Sliedrecht) en telt nu 33 vestigingen. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.