Profile Tyrecenter realiseert eerste 15 Next Generation-vestigingen

Datum: juli 5, 2012

Profile Tyrecenter heeft de eerste 15 Next Generation (NG) vestigingen gerealiseerd. De nieuwe NG-vestigingen spelen in op de ontwikkelingen van ‘het nieuwe werken’ en bieden zakelijke rijders gratis WIFI en werkplekken in de business lounge. In navolging van de eerste Next Generation (NG) vestiging in Dronten heeft Profile Tyrecenter in de afgelopen maanden 15 nieuwe NG-vestigingen gerealiseerd. Er volgen nog 10 NG-vestigingen dit jaar. Bestaande vestigingen in onder andere Aalsmeer, Nieuw Vennep, Amsterdam, Veenendaal en Hilversum werden vernieuwd. Vestigingen in Tilburg en Den Bosch worden op dit moment gebouwd. Profile Tyrecenter heeft 176 vestigingen in Nederland en 41 vestigingen in Vlaanderen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Profile-Tyrecenter-realiseert-eerste-15-Next-Generation-vestigingen.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.