Profijt Meubel opent nieuwe vestigingen in Veenendaal en Gouda

Datum: januari 9, 2017

Profijt Meubel blijft groeien. Inmiddels telt de formule 33 vestigingen. Eind vorig jaar gingen de winkels in Veenendaal en Gouda open en voor dit jaar staan alweer twee nieuwe openingen in de agenda. Profijt Meubel maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het sterkste formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche.

Marcel den Ouden, eigenaar van Profijt Meubel in Veenendaal: “Klanten reageren enthousiast op de nieuwe winkel. We zien dan ook een stijging in de bezoekersaantallen en orders en hebben vertrouwen in de kracht van de formule en de sterke organisatie erachter. IMG bewijst al jarenlang zijn kracht met succesvolle formules, die bovendien blijven groeien. Met zó veel winkels ben je een factor van belang in het Nederlandse meubellandschap. Grootste pluspunten van Profijt Meubel vind ik de juiste prijs-kwaliteitverhouding en de mooie programma’s.”

“Onze familie doet tot grote tevredenheid al jaren zaken met IMG, waarvan we bijna alle formules voeren,” aldus Wesley de Jong. “We zijn in 2015 gestart met Profijt Meubel, met vestigingen in Zoeterwoude en Amsterdam, en sinds eind oktober 2016 in Gouda, waar we meer woonwinkels hebben. Het formule-idee spreekt ons aan. Je wordt als ondernemer ondersteund met de inkoop en promotie en kunt je volledig toeleggen op de winkels. De collectie van Profijt Meubel is goed, net als de marges. De eerste openingsweken zijn veelbelovend, met bezoekersaantallen die boven verwachting zijn.”

Rob van Drunen is eindverantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG. “Profijt Meubel groeit gestaag verder, of we nu economische tegenwind hebben of niet. Dat zegt iets over de formule en vooral over de ondernemers die ermee werken. De recente openingen laten zien dat er veel vertrouwen is in Profijt Meubel en in onze organisatie. IMG is erop gericht aangesloten ondernemers te ontzorgen. Ik weet zeker dat ook de nieuwe eigenaars succesvol zullen zijn in hun markt. In 2017 verwachten we minstens twee Profijt-vestigingen te openen.”

Profijt Meubel staat voor eigentijdse meubelen voor zowel de woon- als eetkamer, goede kwaliteit, laagste prijsgarantie, snel leverbaar en deskundig advies.


Over IMG

De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules Inhouse, DroomDomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel en Keuken Depot. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers ontwikkeld en geëxploiteerd worden. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.