Process2View: dé tool om uw ombouwkosten in de hand te houden

Datum: mei 13, 2014

Franchiseformules in retail, mode en food hebben doorlopend te maken met het openen van nieuwe, fysieke vestigingspunten in den lande. Na het vinden van een geschikte locatie en de juiste franchisenemer in het gewenste uitbreidingsgebied volgt een fase waarin het gevonden pand aan de specifieke vereisten van de formule moet gaan voldoen. Dit betreft dan de verbouw/ombouw/inrichting van het pand en/of het aanbrengen van de verschillende huisstijlelementen van de formule. Soms doen formules deze ombouw “in eigen huis” en hebben dan een vastgoedmanager in dienst. Steeds vaker ook besteden formules dit specifieke onderdeel van de expansie uit aan bouwspecialisten (externe partijen). In beide gevallen geldt echter dat een ver- of ombouwproces een tijdelijke, complexe organisatie is, waarbij in relatief korte tijd door een groot aantal betrokkenen wordt samengewerkt. Overzicht behouden over de voortgang van het project en grip houden op de kosten blijkt in de praktijk voor veel formules een meer dan lastige opgave. 

Process2View helpt

Het bedrijf Process2View helpt om ontwikkelingen in het project inzichtelijk te houden, waar nodig bij te sturen en zo kostenefficiënt als mogelijk uit te voeren. Tijdens de realisatiefase van het (ver)bouwproject komt het erop aan dat het gewenste bouwwerk binnen de gestelde eisen wordt gerealiseerd. Hierin draait alles om planning, product en prijs. Process2View stuurt en bewaakt al deze facetten. Namens de opdrachtgever coördineert Process2View het proces en geeft betrokken partijen eigen toegangen tot precies die onderdelen van het project die nodig zijn om werkzaamheden volgens gestelde eisen en binnen gestelde termijnen uit te kunnen voeren. Door alle betrokken partijen intensief bij het project te betrekken komen kennis en kunde optimaal tot hun recht. 

Hoe werkt het?

Process2View is dé online omgeving om samen te werken. Door gebruik te maken van Process2View kunt u eenvoudig de projectvoortgang bewaken, bestanden delen en te allen tijde beschikken over alle benodigde gegevens. En dat met slechts één handeling! Maak uw project aan op de wijze zoals u dat wenst, nodig teamleden uit en geef ze de juiste rechten. Door het ‘droppen’ van een bestand wordt deze automatisch gearchiveerd en beschikbaar gesteld aan de juiste personen. Daarnaast kunt u de betreffende taak ‘afvinken’ zodat ook de voortgang van het project inzichtelijk wordt. Indien wenselijk kunt u deadlines instellen zodat in één blik duidelijk is hoe uw projecten er voor staan. Fouten die ontstaan doordat gewerkt wordt met verouderde gegevens zijn – door het ingebouwde versiebeheer – niet meer mogelijk.

Er kunnen opmerkingen geplaatst worden op bestanden zodat het commentaar behouden blijft bij het bestand waar het over gaat. Een algemeen chatvenster biedt de mogelijkheid om als team afspraken te maken en ideeën te delen. Het team wordt zo nog meer betrokken bij het project zodat de betrokkenheid verder toeneemt. En als u dan ook uw opdrachtgever of leidinggevende op deze wijze kunt informeren over status, voortgang en resultaat dan heeft u alles in één hand. En met de gratis iPad-app als toevoeging hoeft u geen boodschap meer te missen!Printscreen van de tool van Process2view. Bron: FranchiseFormules.NL

Voor bouwbedrijven en –consultants is het uiteindelijk van belang om de faalkosten naar beneden te krijgen terwijl de snelheid van realisatie omhoog moet. Klinkt als een tegenstrijdigheid, maar met gebruik van het goede gereedschap volstrekt haalbaar. Geen chaotische mailwisselingen meer met bestanden, vragen en c.c.’s, maar één duidelijk communicatiekanaal. Alle informatie en gegevens wordt centraal gehouden en is alleen inzichtelijk voor degenen die het betreft. Nooit meer wachten totdat een bepaalde e-mail is doorgestuurd, maar direct aan de slag zodra de gegevens beschikbaar zijn gesteld in de tool.

Probeer gratis!

Probeer Process2View nu één maand geheel vrijblijvend en gratis uit en ervaar het gemak voor uw formule of bouwbedrijf. Veiligheid staat voorop dus een beveiligde verbinding én een driedubbele back-up zijn standaard.

Klik hier om het systeem te testen. 

Process2View in vogelvlucht

Project en proces volledig zelf in te delen in fasen en criteria;
Duidelijk en visueel overzicht van (stand van zaken) project;
Een professionele en eigen omgeving creëren door het bedrijfslogo en -kleur toe te voegen;
Toevoegen van teamleden om bij te dragen aan het project;
Door het toekennen van rechten en permissies is precies te bepalen wat iemand mag doen/zien;
Teamleden krijgen automatisch bericht over de voortgang en kunnen vervolgacties direct ondernemen;
Teamleden kunnen met elkaar communiceren via een berichtenvenster;
De tool kent document- en versiebeheer’;
Alle projectcommunicatie en bestandsdeling wordt centraal georganiseerd;
Alles veilig in de cloud en daarmee op ieder gewenst tijdstip en vanaf iedere locatie te benaderen;
Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface;
Via alle gangbare browsers te benaderen, ook via tablets en iPad’s;
Mogelijkheid om het gehele digitale dossier in de cloud in te brengen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en/of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.