Prachtige bedrijfsruimte voor formules beschikbaar in Raamsdonksveer

Datum: november 9, 2016

Aan de Keizersdijk 14-24 in Raamsdonksveer zijn nieuwe commerciële ruimtes gerealiseerd door Kikx Development. De ruimtes zijn te gebruiken voor detailhandel, dienstverlening en horeca. De gevels en nokhoogtes sluiten perfect aan op het huidige, gevarieerde gevelbeeld aan de Keizersdijk, waar eveneens de nieuwe bibliotheek “Theek 5” gevestigd wordt. De commerciële ruimtes grenzen aan de nieuwe Lidl Supermarkt, aan het parkeerterrein Touwbaan. 

Na een succesvolle verkoop van de commerciële ruimtes aan de Keizersdijk , is Keizersdijk 16 nog beschikbaar. Raamsdonksveer maakt samen met Geertruidenberg en Raamsdonk deel uit van de gemeente Geertruidenberg met ruim 21.000 inwoners. Raamsdonksveer vormt de winkelkern van de gemeente met een ruim en gevarieerd winkelaanbod, waaronder Albert Heijn, Lidl, HEMA, Decorette, Top 1 Toys, Jola, Bruna, Zeeman, Blokker, Gall & Gall, DA, Plus World, Shoeby, Stassar Optiek en Kruidvat. 

Oppervlakte: Keizersdijk 16 heeft een oppervlakte van ca. 113 m2 VVO met een frontbreedte van ca. 8 meter. 

Parkeren: De commerciële ruimtes zijn gelegen nabij het parkeerterrein “Touwbaan” met een capaciteit van 195 parkeerplaatsen. Aan de Keizersdijk bevinden zich eveneens parkeerplaatsen voor de commerciële ruimtes waar vrij geparkeerd kan worden. 

Huurprijs: De huurprijs bedraagt € 16.950,– per jaar exclusief BTW. 

Koopprijs:  De koopprijs is op aanvraag. 

 

Contact

Voor meer informatie kunt u vragen naar: 

kikx development bv

Mevr. Brigitte Veer

t. 010-4755574

m. brigitte@kikxdevelopment.nl

Website: http://www.kikxdevelopment.nl/

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.