Pitch&Putt Golf Papendal gekozen tot beste baan van 2013

Datum: januari 26, 2014

Afgelopen maandag 20 januari j.l. is, tijdens de landelijke Pitch&Putt Golf Marketing- en Communicatiedag in Koudum, de ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van 2013’ gekozen. Belangrijke criteria hierbij zijn onder andere franchisenemerschap, greenkeeping en marketing & communicatie. Uit alle 25 Pitch&Putt Golfbanen is de baan van Suzanne Bosch in Papendal uiteindelijk gekozen tot ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van het jaar 2013’.

Goed zichtbaar en vindbaar

Suzanne Bosch is ontzettend blij met de uitverkiezing: “Samen met mijn team heb ik afgelopen jaar hard gewerkt en de titel ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van het jaar’ is voor mij dan ook een hele belangrijke waardering. Ik ben heel erg trots op mijn medewerkers.” Wat Suzanne Bosch gedaan heeft om tot de beste Pitch&Putt Golfbaan verkozen teDe Pitch&Putt Golfbaan van Suzanne Bosch in Papendal is gekozen tot ‘Beste Pitch&Putt Golfbaan van het jaar 2013’. worden, licht  ze graag toe: “We besteden veel zorg aan het onderhoud van onze Pitch&Putt Golfbaan. Daar komen de bezoekers in eerste instantie toch voor. De baan is ons belangrijkste visitekaartje en we proberen continue om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Consequent gebruik van de huisstijl vind ik ook heel erg belangrijk. Zeker als je onderdeel bent van een landelijk merk, is een uniforme uitstraling essentieel. Wat betreft de huisstijl besteed ik veel aandacht aan bijvoorbeeld advertenties, uitingen op social media en het actueel houden onze baanpagina www.pitch-putt.nl/papendal. Verder  ben ik met actief bezig met lokale marktbewerking door diverse acties uit te zetten. Ik ben continue bezig om Pitch&Putt Golf Papendal goed zichtbaar én vindbaar te maken voor een breed publiek en dat is het afgelopen jaar zeker gelukt!” Naast het runnen van de baan in Papendal is Bosch ook lid van de franchiseraad van Pitch&Putt Golf en zet ze zich in voor de NPPB (Nederlandse Pitch&Putt Bond).                       

Sterke ontwikkeling van de franchiseorganisatie

Niet alleen Pitch&Putt Golf Papendal ziet het komende seizoen met veel vertrouwen tegemoet. De groeiverwachting van de franchiseorganisatie Pitch&Putt Golf is ook voor 2014 positief. Zo is begin januari de Pitch&Putt Golfbaan in Margraten (Zuid-Limburg) geopend. Verder zijn er diverse projecten in bijvoorbeeld Amsterdam en Almere die in 2014 wellicht ook tot nieuwe banen leiden. Met de huidige 25 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.