Pitch en Putt Golf Koudum geopend

Datum: juli 31, 2012

In oktober 2011 is er gestart met de aanleg van een Pitch&Putt Golfbaan centraal gelegen in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Vanaf 1 augustus aanstaande kan er gespeeld worden op de 18 holes Pitch&Putt Golfbaan in Koudum. De baan is een goede aanvulling op de bestaande recreatiemogelijkheden in Koudum en omgeving.

Aanvulling op het recreatieve aanbod
De jonge ondernemer Titia Fopma, van de Pitch&Putt Golfbaan in Koudum was op zoek naar een nieuwe en sportieve uitdaging. Titia:” enige tijd geleden maakten we kennis met Pitch&Putt Golf, we waren meteen verkocht. Het spel biedt ontspanning, plezier en is voor iedereen weggelegd”. Het spel Pitch&Putt Golf is, zoals wethouder Offinga al aangaf tijdens de eerste “afslag” op 5 december vorig jaar, een mooie aanvulling op het recreatieve aanbod in zuidwest Friesland.

Uniek en uitdagend
De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan in Koudum ligt centraal in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland en elke hole is uniek. Met lengteverschillen en hindernissen als vijvers, bomen en zandbunkers is elke hole even uitdagend om te spelen. Elk van de 23 Pitch&Putt Golfbanen in Nederland is verschillend qua ontwerp en beleving. Specifiek aan de baan in Koudum zijn de glooiing en waterpartijen. Door de reeds bestaande hoogteverschillen aan de rand van Koudum is de golfbaan uitstekend inpasbaar in het landschap. Pitch&Putt Golf liefhebbers uit binnen- en buitenland zullen hierdoor veel plezier beleven op deze nieuwe baan.

Zeer geschikt voor groepsuitjes
De horecafaciliteit, “het clubhuis” van de Pitch&Putt Golfbaan in Koudum is ondergebracht in het achterste deel van een traditionele Friese kop-hals-romp boerderij. Het is volledig verbouwd en gemoderniseerd onder aanvoering van architectenbureau Penta uit Harlingen. Hiermee is Pitch&Putt Golf Koudum een uitstekende locatie voor groepsuitjes en voldoet het volledig aan de eisen om bedrijfs- en familiegroepen goed te kunnen bedienen. De twee comfortabele vergaderruimtes in combinatie met de sportieve ontspanning naast de deur maken elke vergadering tot een succes.

Sterke ontwikkeling van de franchiseorganisatie
Naast de baan in Koudum is er onlangs ook een baan in Esonstad geopend en opent in september Pitch&Putt Golf Oirschot haar deuren voor publiek. Daarnaast is er inmiddels ook gestart met de aanleg van Pitch&Putt Golf Doetinchem. Naar verwachting kan hier medio 2013 gespeeld worden. Met ruim 20 banen is Pitch&Putt Golf in Nederland de grootste franchisegever in deze tak van sport en hard op weg naar een landelijke dekking.

Bron: Pitch & Putt Golf

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.