Pilotvestiging Finovion krijgt nieuwe kantoorleider

Datum: mei 2, 2012

De pilotvestiging van Finovion in Rotterdam krijgt met fiscalist Ronald Nobels een nieuwe kantoorleider. Ronald Nobels is gestart per 1 april en brengt zijn klantenportefeuille vanuit het Rotterdamse belastingadvieskantoor Huibers & Van Eersel in.

Het aantrekken van Ronald Nobels zorgt ervoor dat de continuïteit van het Finovion hoofdkantoor beter gewaarborgd kan worden en dat de oprichters van Finovion zich meer kunnen concentreren op de verdere ontwikkeling van de franchiseformule. Ook heeft Finovion met Ronald Nobels weer een fiscalist met ruime ervaring erbij om haar klanten nog beter bij complexe fiscale vraagstukken te kunnen ondersteunen. Ronald zal tevens als klankbord naar franchisenemers van Finovion optreden.

Bron: Finovion

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.