Pilot BEAS Afslankmethode gestart

Datum: april 7, 2014

Natascha Wieten, diëtiste en voedingscoach uit Oudkarspel is de eerste franchisenemer van BEAS Afslankmethode. Ze gaat 15-4-2014 starten in haar praktijk met de succesformule van BEAS Afslankmethode. Deze afslankmethode is ontwikkeld door Bea Pols uit Heerhugowaard uit onvrede met de vele ongezonde diëten en afslankmethodes. Bea is zelf hierdoor 40 kilo afgevallen.

BEAS Afslankmethode is gestart in 1997. Vanaf 2000 nam het bedrijf een vlucht en wisselde vele interviews elkaar af zoals in de ParaVisie, Margriet en Vriendin. Twee boeken schreef Bea. In 2006 belande het bedrijf in een crisis nadat ze van plagiaat beschuldigd werd door collega dieetauteur Sonja Bakker. Deze beschuldigingen waren onterecht maarNatascha Wieten, op foto rechts, uit Oudkarspel is de eerste franchisenemer van BEAS Afslankmethode. Hier ontvangt zij het eerste exemplaar van het nieuwe boek Afslanken met Bea is een feestje! uit handen van Bea Pols (L). toch koos het publiek voor de op dat moment populaire Bakker. Bea raakte haar bedrijf kwijt en was daarna door ziekte niet in staat om weer aan het werk te gaan. Eenmaal hersteld is ze opnieuw met een bedrijf gestart. Een tweede bedrijf Bea’s Kookworkshops kwam er al snel bij. Wekelijks geeft ze gezonde kooklessen op basisscholen en kookworkshops aan iedereen die gezond, lekker en zonder pakjes en zakjes wil leren koken. Het vierde boek van Bea’s hand is vorige maand verschenen ‘Afslanken met Bea is een feestje!’  De franchiseformule is opgezet, de handboeken zijn bijna klaar zodat het bedrijf verder kan groeien.

Natascha is de eerste franchisenemer die in haar praktijk gaat starten met BEAS afslankmethode. In eerste instantie zal de franchise pilot gestart worden met maximaal vijf franchisenemers. Daarna wordt de formule geëvalueerd en verder uitgebreid.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.