Pieter van Hengel nieuwste aanwinst Thexton Armstrong

Datum: april 28, 2015

Pieter van Hengel (49) gaat als consultant in Haarlem en Kennemerland ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Pieter is hiervoor o.a. werkzaam geweest als algemeen & commercieel directeur bij Bercomex B.V. en OCS Security. Zijn ruime ervaring met general management, business development en verandertrajecten gaat Pieter nu inzetten om MKB-ondernemers te helpen bij de verbetering van processen en prestaties. 

Pieter van Hengel: “Ik zie het als een prachtige uitdaging om mijn kennis en ervaring bij Thexton Armstrong in dePieter van Hengel gaat als consultant voor Thexton Armstrong in Haarlem en Kennemerland ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf praktijk te brengen en MKB-ondernemers te wijzen op kansen en oplossingen. Hierbij focus ik me graag op ‘operational excellence’ waarbij de nadruk ligt op het meetbaar beter presteren en het optimaal inzetten van de expertise van medewerkers. Dit sluit uitstekend aan bij de bewezen aanpak van Thexton Armstrong.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een MKB-adviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De consultants werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een toename in winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 in Australië opgericht door David Thexton en is sinds 2011 actief in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.