Pets Place directeur wordt ActionCOACH franchisenemer

Datum: juni 8, 2016

Franchiseformule ActionCOACH krijgt er nieuwe franchisenemer bij, Patrice van Bergen. Van Bergen was voorheen directeur van o.a. franchiseformule Pets Place en zal nu zijn opgedane management- en directie-ervaringen inzetten om ActionCOACH in Sittard op de kaart te zetten. Van Bergen start vanuit regio Sittard en zal zich concentreren op de provincie Limburg. In de toekomst is er mogelijkheid om landelijk te opereren.

“Als Directeur Retail bij De IJsvogel Groep was ik onder andere resultaat verantwoordelijk voor het franchiseconcept Pets Place met 175 zelfstandige franchisenemers. De 10 jaar ervaring die ik op heb gedaan bij De IJsvogel Groep zet ik nu in als business coach”, aldus Van Bergen.

Master-franchisenemer van ActionCOACH, Janine Lie-A-Kwie is verheugd op de samenwerking met Van Bergen: “Hij is, als het ware, altijd business coach geweest maar dan in loondienst. ActionCOACH faciliteert wat hij nodig heeft om deze vorm van dienstverlening zelfstandig in de markt te zetten.”

Bronartikel: De Nationale Franchisegids

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.