Peter van Schie nieuwe Operational Manager Euretco Wonen

Datum: oktober 3, 2012

Per 1 oktober is Peter van Schie (48) aan de slag als Operational Manager bij Euretco Wonen. “Werken met zelfstandige ondernemers, wat ik jarenlang gedaan heb, is uitdagend en dynamisch. De wereld verandert snel en retailers moeten mee veranderen. Samen met mijn collega’s wil ik ondernemers adviseren om zo hun concurrentiekracht verder te versterken. Bovendien vind ik het geweldig om mee te kunnen bouwen aan het nieuwe Euretco.”

Peter van Schie nieuwe Operational Manager Euretco WonenVan Schie is gepokt en gemazeld in de woonbranche. Hij begon zijn carrière als filiaalleider bij Combo Haaghuishof, was in verschillende functies werkzaam bij inkoopcombinatie Obema (na de fusie met Beco overgaand in Intres) en werd in 1993 formulemanager/inkoper van Garant Meubel. Vanaf 2002 werkte Van Schie bij Eijerkamp, eerst als hoofdinkoper en de laatste jaren als Category Manager.

Maarten Bakker, directeur Euretco Wonen, is blij met de versterking van zijn team. “Met de komst van Peter van Schie worden operationele winkelervaring en productkennis op de juiste manier geborgd binnen onze organisatie. Ondernemers vragen meer dan ooit om expertise op hoog niveau en Peter kan deze met zijn deskundigheid en ervaring bieden.”

Bron: Euretco

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.